Over Scoop

Scoop ijs-koffie-chocolade, sinds 2007 gevestigd aan de van Beethovensingel, is al jaren een begrip in de regio. De fleurig ogende winkel trekt altijd veel publiek en maakt hierdoor het winkelcentrum ook op de wat stillere momenten levendig. Naast ijs is er een ruim assortiment bonbons,chocolade en taarten. Hierdoor is het mogelijk dat de winkel het gehele jaar door geopend is.

Het ijs Scoop doet het goed, zo blijkt uit de positieve reacties van de klanten. “Ons ijs wordt op ambachtelijke wijze gemaakt. Er worden alleen natuurlijke producten gebruikt. Dit komt de smaak ten goede. Daardoor heeft bijvoorbeeld ons bananenijs een witte in plaats van een gele kleur en het pistache-ijs een lichtgroene kleur”, legt Anette Haak uit.Zelfs ons smurfen ijs is op een natuurlijke wijze gekleurd. In de vitrines van de ijssalon is plaats voor 24 soorten ijs, waarbij een aantal soorten regelmatig gewisseld wordt. “Afhankelijk van het moment in het seizoen nemen we amaretto, meloen, ananas of een andere smaak in het assortiment op. Wij zijn in staat om 50 smaken te produceren.” Ook heeft u in het hoogseizoen keuze uit 24 smaken milkshakes. Zoet! IJs & Chocolade verkoopt ook suikervrij ijs en melkvrij ijs. Dus ook mensen die vanwege een allergie alleen ijs op sojabasis verdragen, zijn bij Scoop aan het goede adres. Heeft u iets te vieren, dan kunt u bij Scoop ook een smakelijke ijstaart bestellen.

Handgemaakte bonbons en chocolade
Scoop is in de wintermaanden zes dagen per week geopend. De klant kan dan kiezen uit tien soorten ijs, maar uit een des te groter assortiment chocoladeproducten. Er is keuze uit een groot assortiment aan bonbons.Deze worden stuk voor stuk met zorg en aandacht bereid op ambachtelijke wijze.Iedere bonbon is een kunst werkje op zich. Naast deze overheerlijke bonbons kan de klant bij Scoop ook uit seizoensgebonden chocolade kiezen. Valentijn-, paas-, herfst-, Sint- en kerstchocolade is in ruime hoeveelheid voorradig en ziet er ook heel smakelijk uit. Ook zijn er suikervrije bonbons in het assortiment.Op bestelling kunnen we ook geboorte chocolade voor de klant maken.Heeft u speciale wensen zoals bijvoorbeeld bonbons met uw bedrijfslogo, chocoladeletters, een chocolade hart, chocolade rijbewijs of een chocoladetablet met foto, loop dan gerust eens binnen en informeer naar de mogelijkheden.

DUDOK taarten.
Wij hebben in ons assortiment elf heerlijke taarten van Dudok, waaronder natuurlijk de bekende appelkruimel taart. De taarten worden vriesvers verkocht, zodat wij u altijd de dudok kwaliteit kunnen garanderen.In het weekend verkopen wij ook verse appeltaarten van Dudok. Bestel deze op tijd want op is op.

Lekkere Illy.
Bij Scoop kunt u ook terecht voor een heerlijk kopje verse cappuccino, espresso, caffe latte, late macchiato, gewone koffie of een lekkere kop thee.Deze worden geserveerd inclusief een bonbon of slagroomtruffel uit ons assortiment.Bovendien verkopen we diverse koele frisdranken.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s